SPS 2021: Trinamic's kleine bord bestuurt de industrie met Python

2021-12-05 12:48:17 By : Ms. Frieda Ann

Door Steve Bush 10 november 2021

Trinamic zal de week erna motorbesturing demonstreren door middel van Python-programmering op Smart Production Solutions (SPS 2021) - voor het eerst onder de vlag van Analog Devices samen met Maxim.

De TMCM-0960-MotionPy single-board computer (rechts) van het bedrijf, bedoeld om prototypen te vergemakkelijken, draait MicroPython op een Arm Cortex-M4, werkt over 6V tot 50V en bevat CAN-, RS485- en UART-interfaces evenals GPIO-headers. Het biedt 13 Python-functies.

"Motoraandrijfmodules in het veld of op de fabrieksvloer zijn toegankelijk met een eenvoudig Python-script", aldus het bedrijf. “Met een ingebouwde processor en geen besturingssysteem vervangt deze kleine module single-board computers en applicatiesoftware voor debuggen. Bezoekers kunnen leren hoe ze de verbanden tussen sensoren, motoraandrijvingen en actuatoren kunnen onderzoeken en deze kunnen gebruiken om nieuwe scripts te updaten en te uploaden.”

Naast dit en andere motion control-producten zal Trinamic's industriële robot-end-of-arm tooling-hardware (TMCM-1617-GRIP-REF) rond een borstelloze DC-servodriver worden gebouwd. Het "laat zien hoe de grootte van grijperontwerpen kan worden verkleind en is compatibel met de inductantie die wordt vereist van kleinere elektromotoren in robotica, wat een groeiende uitdaging voor energiebeheer vormt voor automatiseringsontwerpers", aldus het bedrijf.

Het ontwerp omvat meerdere protocolstacks, waaronder IO-Link, MAX22000 configureerbare precisie analoge input-output en MAX14906 quad-channel digitale input-output om de meerdere modi van de servodriver aan te passen.

SPS 2021 is van 23-25 ​​november in Neurenberg. Het vindt plaats onder de Duitse '2G'-anti-Covid-19-voorwaarden, wat betekent dat bezoekers volledig moeten zijn ingeënt tegen, of hersteld zijn van, Covid-19. Voor degenen die niet aanwezig zijn, is er een parallelle online tentoonstelling.

Maxim en Trinamic staan ​​op positie 5.128, naast Analog Devices op 5.129.

Gelabeld met: ADI tentoonstelling Maxim motor control

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wilt u uw merk laten zien op het meest invloedrijke awards-evenement in de branche? Klik hieronder voor meer informatie over hoe u mee kunt doen.

Bekijk het Elektra 20221 Partnership mediapakket »

Koop ook nu je tickets voor 1 december 2021. Koop je tickets »

Electronics Weekly werkt samen met RS Grass Roots om de slimste jonge elektronica-ingenieurs in het VK vandaag in de schijnwerpers te zetten.

Ontvang ons nieuws, blogs en opmerkingen rechtstreeks in je inbox! Meld u aan voor de Electronics Weekly-nieuwsbrieven: Maniërismen, Gadget Master en de dagelijkse en wekelijkse razzia's.

Lees ons speciale supplement ter ere van 60 jaar Electronics Weekly en kijk vooruit naar de toekomst van de industrie.

Lees het supplement Electronics Weekly @ 60 »

Lees de allereerste Electronics Weekly ooit online: 7 september 1960. We hebben de allereerste editie gescand, zodat u ervan kunt genieten.

Lees de allereerste editie »

Stem af op dit Xilinx-interview: Reageren op platformgebaseerd ingebed ontwerp

Stem af op deze podcast om van Chetan Khona (Director Industrial, Vision, Healthcare & Sciences bij Xilinx) te horen hoe Xilinx en de halfgeleiderindustrie reageren op de eisen van klanten.

Lees ons speciale supplement ter ere van 60 jaar Electronics Weekly en kijk vooruit naar de toekomst van de industrie.

Lees het supplement Electronics Weekly @ 60 »

Lees de allereerste Electronics Weekly ooit online: 7 september 1960. We hebben de allereerste editie gescand, zodat u ervan kunt genieten.

Lees de allereerste editie »

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Electronics Weekly is eigendom van Metropolis International Group Limited, een lid van de Metropolis Group; u kunt hier ons privacy- en cookiebeleid bekijken.