Markt voor hydraulische apparatuur ter waarde van 61,23 miljard dollar in 2028,

2021-12-05 12:49:31 By : Mr. WILLIAM ZHAO

14 oktober 2021 05:50 ET | Bron: Marktonderzoek Toekomst Marktonderzoek Toekomst

Pune, 14 oktober 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Overzicht van de markt voor hydraulische apparatuur: volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), "Hydraulic Equipment Market Research Report, Component, Application and Region - Forecast till 2028" De markt zal naar verwachting in 2028 61,23 miljard USD waard zijn, met een CAGR van 9,11% tijdens de prognoseperiode (2021 - 2028). De markt werd in 2021 gewaardeerd op 46,17 miljard USD.

Toonaangevende onderneming in de wereldwijde markt voor hydraulische apparatuur geprofileerd zijn:

Ontvang een gratis voorbeeld-pdf-brochure

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8066

In maart 2020 introduceerde Bosch Rexroth AG twee middendruk load-sensing klepplatforms, de RM10-MPP (links) en de RM15-MPP (rechts). Deze lastafhankelijke, directionele regelkleppen voor meerdere toepassingen zijn voorzien van een flexibele montage die de noodzaak voor een overgangsplaat tussen de twee unieke maten overbodig maakt.

In januari 2020 kondigde Danfoss SA de overname aan van de hydrauliekactiviteiten van Eaton Corporation plc ter waarde van $ 3,3 miljard. Als gevolg van deze overname heeft Danfoss SA zijn aanbod van hydraulische oplossingen uitgebreid en de ondersteuning voor zijn kernactiviteiten en klanten verbeterd.

 Marktonderzoek Toekomstige recensie over de markt voor hydraulische apparatuur

Toenemende vraag van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Het gebruik van vloeistoffen onder druk om bewerkingsprocessen uit te voeren, wordt hydraulische apparatuur genoemd. Het hydraulische systeem brengt het vermogen over via vloeistof (meestal olie) en biedt weinig voordelen ten opzichte van de elektrische en mechanische systemen. Hydraulische systemen kunnen eenvoudig een lineaire beweging genereren met hydraulische cilinders, terwijl elektrische en mechanische methoden een mechanisch apparaat vereisen om roterende beweging om te zetten in lineaire beweging. Hydraulische apparatuur wordt aangedreven door een verscheidenheid aan pompen, kleppen, filters, motoren en actuatoren. De materialen die in hydraulische apparatuur worden gebruikt, omvatten een breed scala aan kunststoffen en metalen. Materialen die in extreem hogedruksystemen worden gebruikt, zijn onder meer titanium, staal en roestvrijstalen legeringen, geweven draad, messing en rubber. Verschillende kunststoffen worden ook gebruikt in toepassingen voor buizen en klepfittingen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (188 pagina's) over hydraulische apparatuur

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydraulic-equipment-market-8066

De toegenomen vraag naar water- en afvalwaterinfrastructuur in de Azië-Pacific, evenals de toenemende vraag van de voedsel- en drankenindustrie, zijn de belangrijkste factoren die de markt voor hydraulische apparatuur voortstuwen. In maart 2019 verwierf SUEZ drie contracten in de Greater Bay Area, China, voor de bouw en exploitatie van een afvalwaterzuiveringsinstallatie in de provincie Guangdong voor waterbeheer en afvalrecuperatie. Deze fabriek vereist het gebruik van hydraulische apparatuur, zoals pompen, motoren en kleppen, voor een verscheidenheid aan taken, wat de wereldwijde markt voor hydraulische apparatuur voortstuwt. Bovendien zullen de toegenomen vraag naar bouwmaterieel voor infrastructuurprojecten, evenals andere redenen, waarschijnlijk winstgevende zakelijke vooruitzichten bieden op de markt voor hydraulische apparatuur.

COVID-19 Impact op de wereldwijde markt

Als gevolg van COVID-19 is de productie van hydraulische apparatuur in tal van landen stopgezet. Bovendien is als gevolg van de landelijke lockdowns de vraag naar hydraulische apparatuur sterk verminderd. Ondanks het feit dat verschillende landen de afsluiting hebben opgeheven en proberen de economie te herstellen, nam de vraag naar hydraulische apparatuur in 2020 geleidelijk toe. De aanzienlijke vraag naar hydraulische apparatuur was vaak afkomstig uit enkele van de belangrijkste productielanden, zoals de Verenigde Staten. , Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk, die nadelig zijn getroffen door de pandemie, waardoor de markt verzwakte.

De wereldwijde markt voor hydraulische apparatuur is gesegmenteerd op basis van componenten en toepassing.

Op basis van componenten is de wereldwijde markt voor hydraulische apparatuur gesegmenteerd in pompen, motoren, kleppen, cilinders en accessoires. Het subsegment Kleppen zal tijdens de prognoseperiode de markt voor hydraulische apparatuur leiden.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor hydraulische apparatuur gesegmenteerd in industrieel en mobiel. Binnen het applicatiesegment zal het mobiele subsegment naar verwachting het maximale aandeel vertegenwoordigen tijdens de prognoseperiode.           

Deel uw vragen https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/8066

APAC om de wereldmarkt te leiden

Door toegenomen investeringen in bouwactiviteiten in opkomende landen zoals India en China, had Azië-Pacific het grootste aandeel in de markt voor hydraulische apparatuur. China zal naar verwachting het grootste deel van de regionale markt in handen hebben, terwijl India naar verwachting de snelst groeiende economie van de regio zal zijn. Zo wordt voorspeld dat de bouwsector in China, Duitsland en de Verenigde Staten in 2019 met respectievelijk 4,0%, 2,8% en 2,1% zal stijgen. Hydraulische apparatuur wordt meestal gezien in bouwmachines. Dergelijke factoren zullen naar verwachting de markt voor hydraulische apparatuur in Azië en de Stille Oceaan stimuleren.

Segmentatie van de markt die in het onderzoek wordt behandeld:

Marktonderzoeksrapport voor hydraulische apparatuur: informatie per component (pompen, motoren, kleppen, cilinders en accessoires), toepassing (industrieel en mobiel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Zuid-Amerika) - voorspelling tot 2028

Kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8066

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek te voorzien. Onze marktonderzoeken per producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor marktsegmenten op mondiaal, regionaal en landelijk niveau stellen onze klanten in staat meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.