Markt voor servomotoren en -aandrijvingen bereikt 21,86 miljard dollar

2021-12-05 12:47:02 By : Ms. Rose Li

29 juli 2021 08:00 ET | Bron: Global Market Insights, Inc. Global Market Insights, Inc

Selbyville, Delaware, 29 juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE) --

De markt voor servomotoren en -aandrijvingen zal tegen 2027 21,86 miljard dollar overschrijden, zoals gerapporteerd in de laatste studie van Global Market Insights Inc. het geprojecteerde tijdsbestek.

Technologische upgrades in combinatie met de groeiende behoefte aan industriële automatisering voor soepele operationele stromen zullen de productinstallatie een boost geven. De toegenomen aandacht van de overheid voor het bereiken van energie-efficiëntie heeft geleid tot de beschikbaarheid van subsidies en kortingen, waardoor de implementatie van geïntegreerde IoT-systemen in opkomende economieën wordt gestimuleerd. Dergelijke factoren zullen de dynamiek van de sector verder positief beïnvloeden.

Monster van dit onderzoeksrapport aanvragen @ https://www.gminsights.com/request-sample/detail/5079

De meeste investeerders promoten digitalisering, samen met een voortdurende focus op smart city-projecten om de menselijke afhankelijkheid te verminderen, zal de inzet van AC-servoaandrijvingen en -motoren stimuleren. De verschuiving van de industriefocus naar betere precisiegestuurde operaties en verbeterde systeemcontrole, samen met belangrijke functies om hogere stroompieken te beheersen, zullen de productpenetratie aanvullen.

Enkele belangrijke punten in het Servomotoren en aandrijvingen-marktrapport zijn: –

Blader door belangrijke branche-inzichten verspreid over 608 pagina's met 833 marktgegevenstabellen en 50 cijfers en grafieken uit het rapport "Servo Motors and Drives Market Share By Category (Digitaal, Analoog), Drive (AC Drive, DC Drive), Voltage (Ultra- Laag, Laag, Gemiddeld), Toepassing (Olie & Gas, Metaalsnijden & Vormen, Materiaalbehandelingsapparatuur, Verpakkings- en etiketteermachines, Robotica, Medische Robotica, Rubber- en Kunststofmachines, Magazijn, Automatisering, Extreme omgevingstoepassingen, Halfgeleidermachines, AGV, Electronics), Industry Analysis Report, Regional Analysis, Application Potential, Price Trend, Competitive Market Share & Forcast, 2021-2027” in detail samen met de inhoudsopgave:

https://www.gminsights.com/industry-analysis/servo-motors-and-drives-market

Verbeterde productspecificaties en toegankelijkheid van overheidskortingen en subsidies stimuleren industriële operationele upgrades, die op hun beurt de bedrijfsuitbreiding in verpakkings- en etiketteringstoepassingen zullen versterken. Een sterke concurrentie op de markt als gevolg van de toenemende voorkeur van de consument voor hoogwaardige technische systemen en de toenemende afhankelijkheid van geïntegreerde technologieën dwingen fabrikanten om energie-efficiënte producten aan te bieden. Bovendien zullen strenge gezondheids- en veiligheidsnormen, gevolgd door een verhoogd exportpotentieel van tal van landen, in lijn met een vermindering van menselijke fouten, de industriestatistieken beïnvloeden.

De VS hadden in 2020 een omzetaandeel van meer dan 70% van de Noord-Amerikaanse markt voor servomotoren en aandrijvingen. De regelgevende instantie en industrieën leveren gezamenlijke inspanningen om de automatiserings- en roboticasector te versterken, waardoor de productacceptatie wordt gestimuleerd. Volgens de International Federation of Robotics was de jaarlijkse installatie van industriële robots in de VS in 2019 goed voor 33,3 duizend eenheden. De vergrote inzet van robots zal de regionale servomotoren een boost geven en de vraag van de industrie stimuleren.

Blader door de inhoud van dit rapport @ https://www.gminsights.com/toc/detail/servo-motors-and-drives-market

Global Market Insights Inc., met hoofdkantoor in Delaware, VS, is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van marktonderzoek en advies, die gesyndiceerde en op maat gemaakte onderzoeksrapporten aanbiedt, samen met groeiadviesdiensten. Onze business intelligence en brancheonderzoeksrapporten bieden klanten diepgaande inzichten en bruikbare marktgegevens die speciaal zijn ontworpen en gepresenteerd om strategische besluitvorming te ondersteunen. Deze uitgebreide rapporten zijn ontworpen via een eigen onderzoeksmethodologie en zijn beschikbaar voor belangrijke industrieën zoals chemicaliën, geavanceerde materialen, technologie, hernieuwbare energie en biotechnologie.