Software Engineer - PLC & Controls vacature in Almelo | Tweakers Carrière

2021-12-27 20:12:46 By : Ms. Nina Que

HITEC Power Protection · Standplaats: Almelo · 16 december 2021

De Software Engineer – PLC & Controls is verantwoordelijk voor het software-ontwerp (PLC) en de implementatie hiervan in onze UPS-systemen. Daarnaast behoren het opzetten en beheren van de software (tools) die nodig zijn voor de configuratie van PLC-software, HMI en communicatienetwerk tot zijn/haar taken.

De Software Engineer – PLC & Controls maakt deel uit van het Software Engineering team en rapporteert als zodanig aan de Team Lead - Software Engineering. Je wordt onderdeel van een team van acht andere Software Engineers.

HITEC Power Protection b.v. is een wereldwijde leverancier van ononderbroken stroomvoorzieningen- en oplossingen. Onze hoogwaardige roterende UPS systemen maken gebruik van een vliegwiel voor de opslag van kinetische energie. Op onze locatie in Almelo worden de UPS systemen geassembleerd en getest, waarna ze worden getransporteerd en in bedrijf gesteld waar dan ook ter wereld. Naast het hoofdkantoor in Almelo zijn er vestigingen in de Verenigde Staten, Brazilië, Engeland, China, Maleisië, Spanje, Rusland en Taiwan.

Onze bedrijfswaarden zijn: Klantgerichtheid, eigenaarschap, kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en communicatie.

Software engineer Applicatiebeheerder Web Developer Systeembeheerder Full Stack Developer Software Developer PHP Developer Java Developer IT Manager Devops Engineer

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V. Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 • Hosting door True