Marktomvang voor op het netwerk aangesloten medische apparaten ter waarde van 32,4 miljard USD in 2030 | Taiwan Nieuws | 2021-12-04 12:55:00

2021-12-05 13:06:02 By : Mr. Lucas He

De marktomvang van de wereldwijde netwerkverbonden medische apparatuur bedroeg 21,9 miljard dollar in 2021. De wereldwijde markt voor netwerkverbonden medische hulpmiddelen zal naar verwachting groeien tot 32,4 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ~6,5% tijdens de prognoseperiode van 2022-2030.

Aanvraag voor een voorbeeldrapport: https://reportocean.com/industry-verticals/sample-request?report_id=Pol585

De wereldwijde markt voor medische apparaten met netwerkverbinding zou aanzienlijk groeien in Noord-Amerika, voornamelijk dankzij de uitgebreide acceptatie van IT-oplossingen en technologische vooruitgang in de gezondheidszorg. Bovendien wordt verwacht dat gunstige overheidswetten en -initiatieven, zoals de HITECH-wet, de marktspelers ten goede zullen komen.

De stimulerende trend van eHealth, vooral in de Verenigde Staten, zou bijdragen aan de groei van de regio.

De markt voor netwerkverbonden medische apparaten zal naar verwachting snel groeien in de regio Azië-Pacific. Het is te wijten aan de groeiende vraag naar zorg op afstand en efficiënte apparaten en technieken, zoals smartwatches, smartphone-apps, enz.

De vraag naar op het netwerk aangesloten medische apparaten steeg tijdens de pandemie. Door de besmetting met COVID-19 was het verplicht om regelmatig gezondheidscontroles uit te voeren, zoals bloeddruk, bloedsuiker, gewicht, temperatuur etc. Hierdoor groeide de vraag naar netwerkgekoppelde medische hulpmiddelen ineens.

Download een gratis voorbeeldkopie van het rapport 'Network Connected Medical Devices' @ https://reportocean.com/industry-verticals/sample-request?report_id=Pol585

Wij zijn de beste leverancier van marktonderzoeksrapporten in de branche. Report Ocean gelooft in het leveren van kwaliteitsrapporten aan klanten om de topline en bottom line doelen te bereiken die uw marktaandeel in de huidige competitieve omgeving zullen vergroten. Report Ocean is een "one-stop-oplossing" voor individuen, organisaties en industrieën die op zoek zijn naar innovatieve marktonderzoeksrapporten.

Neem contact op met ons:

Adres: 500 N Michigan Ave, Suite 600, Chicago, IIIinois 60611 – VERENIGDE STATEN

Website: https://www.reportocean.com/

Taiwan Nieuws © 2019 Alle rechten voorbehouden.