Mitsubishi Electric Automation brengt FR-E800-serie VFD uit | 2020-05-11 | Verpakkingsstrategieën

2021-12-05 13:04:51 By : Mr. Arlen Gen

Mitsubishi Electric Automation Inc. heeft de nieuwste toevoeging aan zijn assortiment van frequentieregelaars uitgebracht, de FR-E800-serie. De microdrive heeft een ingebouwde PLC en zal veiligheidsfunctionaliteit bevatten die voldoet aan de IEC 61508-normen en verschillende netwerken ondersteunt, waaronder Ethernet/IP, MODBUS/TCP en de binnenkort uit te brengen CC-Link IE TSN. De FRE800-serie is ontworpen voor engineering-, technologie- en productmanagers in industrieën zoals verpakking, materiaalverwerking, voedsel en drank, en water en pompen, evenals voor degenen die PM-motoren gebruiken om hun energie-efficiëntie te verbeteren.

De FR-E800 is gebouwd op Mitsubishi Electric's bewezen technologie voor variabele snelheidsregeling door jarenlange betrouwbare werking in verschillende toepassingen. Het bevat geavanceerde mogelijkheden in een compacte voetafdruk, waardoor montage in boekenplankstijl mogelijk is. Extra functies zijn onder meer uitgebreide programmeerfuncties, geavanceerde foutdetectiefuncties en auto-tuning van PM-motoren voor toepassingen waarbij energie-efficiëntie uiterst belangrijk is. De auto-tuning-functie omvat configureerbare parameters om optimale prestaties, een hoger koppel, snellere acceleratie en een lager geluidsniveau te bereiken voor een stille werking. Dit resulteert in een efficiënte regeling van motoren en apparatuur om te voldoen aan de voorschriften voor energie-efficiëntie of deze te overtreffen.

Voor OEM's die inductiemotoren in hun apparatuur gebruiken, kan de FRE800 zowel inductie- als PM-motoren aansturen, wat helpt bij het consolideren van de voorraad en het beheer van reserveonderdelen. De serie aandrijvingen heeft ook een dubbele classificatie voor licht en normaal gebruik, wat kan helpen bij het bereiken van de gewenste prestaties bij kleinere framematen.

U moet JavaScript hebben ingeschakeld om de komende 30 dagen van een beperkt aantal artikelen te kunnen genieten.

Al 25 jaar blijft Global Pouch Forum het evenement om de meest actuele informatie te krijgen van experts en te netwerken met leiders en innovators die flexibele materialen, waaronder pouches, films en machines, ontwikkelen, leveren, kopen of aanbevelen.

Copyright © 2021. Alle rechten voorbehouden BNP Media.

Ontwerp, CMS, Hosting & Webontwikkeling :: ePublishing