Wereldwijde bloeddrukmeters-markt voorspeld:

2021-12-05 13:08:49 By : Mr. sam xiao

09 november 2021 09:00 ET | Bron: Onderzoeksduik Onderzoeksduik

New York, VS, 09 november 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Volgens een rapport gepubliceerd door Research Dive zal de wereldwijde markt voor bloeddrukmeters naar verwachting een omzet van $ 3.293,3 miljoen behalen tijdens de prognoseperiode, een stijging van $ 1.391,7 miljoen in 2020, tegen een CAGR of 11,6%.

Het inclusieve rapport biedt een kort overzicht van het huidige scenario van de markt, inclusief belangrijke aspecten van de markt van groeifactoren, uitdagingen, beperkingen en verschillende kansen tijdens de prognoseperiode. Het rapport biedt ook alle marktcijfers, waardoor het voor de nieuwe deelnemers gemakkelijker en nuttiger wordt om de markt te begrijpen.

Download pdf-voorbeeldrapport van de markt voor bloeddrukmeters

Tijdens de COVID-19-pandemie is de wereldwijde markt voor bloeddrukmeters licht gedaald. Dit vanwege de beperkingen op de opname van patiënten in de ziekenhuizen anders dan met COVID-19 besmet. Een andere reden zijn de beperkingen op de verwerkende industrie. Na de pandemie zal de vraag van de markt toenemen of raakt u gewoon de omzetgrafiek van het pre-COVID-19-scenario aan.

Krijg toegang tot een uitgebreide analyse van de impact van Covid-19 op de markt voor bloeddrukmeters

Belangrijkste segmenten van de markt

Het rapport heeft de markt verdeeld in verschillende segmenten op basis van producttype, eindgebruik en regionale analyse.

De toenemende prevalentie van hypertensie over de hele wereld om de wereldwijde markt voor bloeddrukbewakingsapparatuur te versnellen

Regionale analyse: Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren

De markt voor bloeddrukmeters in Azië en de Stille Oceaan genereerde in 2020 $ 58,1 miljoen en zal naar verwachting tegen het einde van 2028 een omzet van $ 1.439,2 miljoen opleveren. De belangrijkste reden achter deze groei van de markt is de toenemende vraag naar bloeddrukmeters in de regionale landen.

Belangrijkste marktspelers en strategieën

De meest prominente spelers op de wereldwijde markt voor bloeddrukmeters zijn:

Informeer en krijg snel toegang tot de belangrijkste ontwikkelingsstrategieën van bedrijven Samenvattend rapport

Deze spelers werken aan het ontwikkelen van strategieën zoals productontwikkeling, fusie en overname, partnerschappen en samenwerkingen om de marktgroei te ondersteunen. SunTech Medical, Inc., een Halma-bedrijf en dominante leverancier van producten en technologieën voor bloeddrukmonitoring van klinische kwaliteit, heeft bijvoorbeeld in september Meditech Kft., een in Hongarije gevestigde fabrikant van ambulante bloeddrukmeters (ABPM) en ECG-holterapparaten overgenomen. 2021, om met behulp van revolutionaire strategieën en deskundige kennis van de twee bedrijven betere BP-oplossingen voor klanten tot stand te brengen.

Porter's Five Forces-analyse voor de wereldwijde markt voor bloeddrukmeters