Sonobond Ultrasonics' geavanceerde HMI met slim touchscreen - de medische ontwikkelingen van vandaag

2021-12-14 21:46:38 By : Mr. weisheng Chen

Sonobond Ultrasonics kondigt zijn geavanceerde HMI met Smart Touchscreen aan, gemaakt om de gegevensgestuurde mogelijkheden toe te voegen die nodig zijn om beter te voldoen aan de specificaties van de klant.

Het Smart Touchscreen biedt gemakkelijke toegang tot meerdere functies die zijn ontworpen om lasnaden van de hoogste kwaliteit te produceren. De belangrijkste kenmerken zijn:

Met behulp van het gepatenteerde, gepatenteerde Wedge-Reed-systeem - essentieel voor sterke, nauwkeurige en goed geleidende lassen - kan de geavanceerde HMI met Smart Touchscreen eenvoudig worden geïntegreerd in al onze ultrasone metaallasmachines van Amerikaanse makelij, inclusief onze meest gevraagde apparatuur:

Naast de eenvoudige instelling en bediening van functies die kwaliteitslassen garanderen, bevat Sonobond's geavanceerde HMI met Smart Touchscreen functies die operationele veiligheid bieden, evenals verbeterde selectie-opties:

Er zijn twee video's beschikbaar op de Advanced HMI met Smart Touchscreen. De introductievideo geeft een samenvatting van 2 minuten van de functies. De video met de volledige functielijst van 5 minuten biedt beschrijvingen van alle gegevensgestuurde mogelijkheden die zijn ontworpen voor meer succes bij de specificatie.

Sonobond biedt gratis en vrijblijvende levensvatbaarheidstests voor metaallassen waarbij u uw eigen onderdelen gebruikt om voorbeeldlassen te maken. Dit laat u zien welk model en gereedschap het beste zijn voor uw toepassing en hoe onze geavanceerde HMI ervoor kan zorgen dat de lasspecificaties worden bereikt. U kunt de resultaten evalueren en de kwaliteit van ons proces bevestigen voordat u een bestelling plaatst.