China Automotive Multimodal Interaction Development Market Research Report 2021: Gebaar is de derde nieuwe interactiemodus achter stem en gezicht geworden

2021-12-14 21:46:19 By : Ms. Ann Fung

DUBLIN, 14 december 2021 /PRNewswire/ -- Het rapport "China Automotive Multimodal Interaction Development Research Report, 2021" is toegevoegd aan het aanbod van ResearchAndMarkets.com.

Dit rapport doorzoekt en vat de interactiemodi van reguliere automerken samen.

De huidige automotive mens-computer interactie (HMI) wordt gekenmerkt door het volgende:

In termen van interactiemodi zijn, naast conventionele interactiemethoden zoals aanraakbediening, knop en knop, spraak en mobiele telefoon favoriete opties geworden in HMI voor auto's. Bovendien zijn gezicht, gebaar en autolamp ook populaire interactie-opties geworden. Sommige merken zijn zelfs begonnen met het uitproberen van nieuwe manieren van interactie, zoals eye-tracking, voiceprint en vingerafdruk. Wat de lay-out betreft, blijven joint venture-merken conservatief in interactiemodi. Ze gebruiken zelden nieuwe interactiemethoden, behalve spraak en mobiele telefoon. Toch zijn luxemerken pioniers op het gebied van multimodale interactie. Een voorbeeld is Mercedes-Benz, dat zijn MBUX-systeem van de nieuwe generatie heeft uitgerust met meerdere nieuwe interacties zoals gezicht, gebaar, oog en vingerafdruk. Ter vergelijking: Chinese toonaangevende merken zijn actiever in nieuwe interactiemodi, Changan Auto heeft bijvoorbeeld het gezichtsvermogen wakker gemaakt en Great Wall Motor biedt spraakherkenning.

Spraak als conventionele interactiemodus biedt verbeteringen in functies.

Naast de originele mogelijkheden van spraakinteractie, zijn functies zoals continue dialoog, spraakgebiedvergrendeling, toonschakelaar en door de gebruiker gedefinieerde stem de volgende oriëntaties van reguliere merken geworden.

Gesture is de derde nieuwe interactiemodus geworden achter stem en gezicht. Bij gebareninteractie wordt de camera in de auto gebruikt om een ​​gebaar te beoordelen en de gegevens naar de regeleenheid van het voertuigsysteem te sturen, die vervolgens de functie oproept die bij het gebaar hoort. Gebaarbesturing is nauwkeuriger, sneller en gemakkelijker te bedienen dan spraakbesturing. Merken die gebareninteractie gebruiken, zijn onder meer BMW, Mercedes-Benz, Changan, Great Wall, SAIC Roewe, GAC Trumpchi, VOYAH, R Car, BAIC ARCFOX en Xpeng, waarvan Great Wall en Xpeng gebarenherkenning buiten de auto ondersteunen. WEY Mocha - activeer gebarencontrole over ontsteking, voorwaartse/achterwaartse beweging, ophanging en vlammen buiten de auto. Changan Ford EVOS - de nieuwe generatie SYNC+ 2.0 maakt bediening via gebaren mogelijk, muziek dempen, de interface splitsen en terug naar de home-interface, enz. Lichtinteractie is beschikbaar voor merken als Mercedes-Benz, HiPhi en IM Motors. Lichtinteractie zendt een boodschap uit door middel van flitsen, lichtprojectie en combinatiekoplamp. Lichtinteractie biedt kanalen voor communicatie met verkeersdeelnemers buiten de auto en stelt autonome voertuigen in staat om met de omgeving te communiceren op het moment dat autonoom rijden wordt geïmplementeerd. Nu hebben merken als Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Great Wall, BYD, HiPhi, IM en Xpeng deze interactiemodus ingepakt. Mercedes-Benz - Projectorkoplampen projecteren waarschuwingsborden, geassisteerde markeringen en andere informatie met betrekking tot rijhulpsystemen op de weg voor u. IM L7 - Projectiekoplampen maken de projectie van onder andere interactieve waarschuwingen, navigatie en voertuiginformatie mogelijk, en bieden begeleiding op rijbaanniveau met HD-kaarten.; combinatiekoplampen bieden verschillende patronen om de status van gebruikers in de cockpit te tonen; interactieve achterlichten maken weergave van woorden en emoticons mogelijk, evenals informatie, bijvoorbeeld bedankt, voetgangerswaarschuwing en laadstatus. Naast combinatiekoplampen, proberen sommige merken, zoals BAIC en Samsung, displays aan de voor- en achterkant van de carrosserie toe te voegen om berichten naar voetgangers te sturen. BAIC Lite 300 - LED-displays aan de voor- en achterkant van het lichaam tonen woorden, emoticons, animaties, laadstatus en andere inhoud. Multimodale fusie heeft een toekomstige trend. Single-modal interactie speelt een beperkte rol bij het verbeteren van de interactie-ervaring. Multimodale fusie is uiteraard een haalbare en efficiënte optie voor een betere interactie-ervaring in de toekomst. Merken die deze functie ontwikkelen zijn Mercedes-Benz, BMW, Huawei en Changan.

Spraakinteractie toont weinig vermogen om vage voornaamwoorden zoals "dit" en "dat" te herkennen. In dit geval kan de toevoeging van eye-tracking voor vergrendelingsrichting, plus spraakopdrachten, de reactie op opdrachten veel sneller maken. Mercedes-Benz MBUX Travel Knowledge - een chauffeur die zijn/haar blik op een gebouw richt, zegt: "Ik wil het doel van dit gebouw weten", en hij/zij zal gerelateerde informatie verkrijgen. Cerence Look biedt technische ondersteuning.

Nauwkeurige acquisitie van opdrachten is een belangrijke stap in het spraakinteractieproces. Complexe cockpitomgeving, lawaai en hoge personeelsdichtheid maken het moeilijker om stemmen te herkennen. De nieuwe functie voor het vergrendelen van spraakgebieden die onlangs is toegevoegd, is een oplossing voor het probleem. Maar ondanks zijn beperkingen heeft de spraakinteractietechnologie met één model een beperkt effect bij het verbeteren van de interactie-ervaring. De combinatie met lipbewegingsherkenning maakt spraakherkenning veel nauwkeuriger in spraakinteractie. Lipbewegingen variëren per taal. In een rumoerige cockpitomgeving, waarbij lipbewegingen worden gecombineerd, kan het systeem een ​​hoge nauwkeurigheid van de stemherkenning garanderen, zelfs als de stem laag klinkt.

Belangrijkste behandelde onderwerpen: 1 Overzicht van multimodale interactie 1.1 Definitie van multimodale interactie 1.2 Ontwikkelingsgeschiedenis van multimodale interactie in voertuigscenario's 1.3 Toepassing van interactiemodi van reguliere merken 1.4 Touch-interactie 1.5 Spraakinteractie 1.6 Ontwikkelingstrends van spraakinteractie 1.7 Gezichtsinteractie 1.8 Gebaarinteractie 1.9 Lichtinteractie 1.10 Biometrie 1.11 Andere interactiemodi 1.12 Ontwikkelingstrends 2 Multimodale interactie van joint venture automerken 2.1 BMW 2.2 Mercedes-Benz 2.3 Audi 2.4 Volkswagen 2.5 Ford 2.6 Buick 2.7 Toyota 2.8 Nissan 2.9 Honda 2.10 Volvo 2 Multimodale interactie van Chinese automerken 3.1 Geely 3.2 Changan Auto 3.3 Great Wall Motor 3.4 BYD 3.5 Chery 3.6 SAIC 3.7 GAC 3.8 Interactie Hoogtepunten van Voyah FREE 3.9 Interactie Hoogtepunten van IM L7 3.10 Interactie Hoogtepunten van R Car 3.11 BAIC ARCFOX 4 Multimodale interactie van opkomende automerken 4.1 NIO 4.2 Xpeng Motors 4.3 Lixiang 4.4 Interactie Hoogtepunten van Weltm eister W6 4.5 Interaction Highlights van HiPhi X 4.6 Interaction Highlights van NETA U Pro Ga voor meer informatie over dit rapport naar https://www.researchandmarkets.com/r/n3vcv4

Onderzoek en markten Laura Wood, Senior Manager press@researchandmarkets.com Voor EST-kantooruren Bel +1-917-300-0470 Voor VS/CAN Gratis bel +1-800-526-8630 Voor GMT-kantooruren Bel +353-1 -416-8900 VS Fax: 646-607-1907 Fax (buiten VS): +353-1-481-1716

Bekijk originele inhoud: https://www.prnewswire.com/news-releases/china-automotive-multimodal-interaction-development-market-research-report-2021-gesture-has-become-the-third-new-interaction- fashion-behind-voice-and-face-301444383.html

Anjalee Khemlani van Yahoo Finance levert gegevens over de gerapporteerde effectiviteit van het Pfizer-vaccin tegen de Omicron-variant, die is gedetecteerd in 33 Amerikaanse staten en 77 landen over de hele wereld.

Het door de staat gecontroleerde Braziliaanse oliebedrijf Petrobras heeft de prijzen minstens één keer verhoogd in het midden van het desinvesteringsproces van zijn grootste raffinaderijen, waardoor sommige bieders werden gefrustreerd en de langverwachte belofte om Petrobras' monopolie op raffinage te doorbreken, werd uitgesteld, vertelden vier bronnen met kennis van de zaak. Reuters. Bieders waren verrast door wat zij omschrijven als last-minute wijzigingen in het desinvesteringsproces dat wordt geëist door Petroleo Brasileiro SA, zoals het bedrijf formeel bekend staat, voegden de bronnen eraan toe, en vroegen om anonimiteit om privégesprekken met het grootste staatsbedrijf van Brazilië bekend te maken. Petrobras, dat vroeger bijna 100% van de raffinage in Brazilië controleerde, heeft toegezegd zijn capaciteit met 50% te verminderen door acht van zijn 13 raffinaderijen te verkopen na een deal in juni 2019 met antitrustwaakhond CADE om concurrentie in brandstofprijzen te introduceren.

Terwijl voorspellingen van de Amerikaanse regering voorspellen dat zowel de olie- als de gasprijzen in 2022 zullen dalen, laten veel voorspellingen van de particuliere sector zien dat het tegenovergestelde gebeurt.

Anjalee Khemlani van Yahoo Finance analyseert de laatste gegevens van Pfizer over de effectiviteit van het COVID-19-vaccin tegen de Omicron-variant en behandelingspillen voor COVID-19.

TOKYO (Reuters) -Toyota Motor Corp heeft dinsdag 8 biljoen yen ($ 70 miljard) toegezegd om zijn auto's tegen 2030 te elektrificeren, waarvan de helft om een ​​reeks elektrische voertuigen op batterijen (BEV) te ontwikkelen, omdat het een groeiende markt wil aanboren voor emissievrije auto's. Maar 's werelds grootste autofabrikant, die een relatieve laatkomer is voor volledig elektrische auto's, zei dat hij verwachtte dat de jaarlijkse verkoop van BEV's tegen het einde van het decennium slechts 3,5 miljoen voertuigen zou bedragen, of ongeveer een derde van de huidige autoverkoop. Het komt omdat traditionele autofabrikanten steeds vaker Tesla Inc opnemen, dat dit jaar de meest waardevolle autofabrikant is geworden. Tijdens een persconferentie in Tokio, omringd door meer dan een dozijn geplande BEV-modellen, zei Akio Toyoda, CEO van Toyota, dat zijn bedrijf nog steeds een meerledige strategie voor koolstofreductie nastreeft die ook hybride auto's en voertuigen op waterstof omvat.

Men hoopte dat een exportproject voor een vloeibaar aardgasterminal de enorme aardgasreserves van Rockies een exportmogelijkheid naar Azië zou geven.

Gabino Leon is boos, en hij is niet de enige. De boer in de zuidelijke regio Apurimac in Peru kijkt elke dag toe hoe honderden vrachtwagens met koper langs zijn huis van adobe rijden en stof opstuiven op een onverharde weg met kuilen die een bliksemafleider is geworden voor protesten tegen 's werelds nr. 2 producent van het metaal. Leons woede - weerklonk in honderden kleine gehuchten in het Zuid-Amerikaanse land, zo meldt Reuters - is omdat hij, zegt hij, weinig voordeel ziet van die minerale rijkdom voor zijn deur en de mijnbouw de schuld geeft van het schaden van zijn levensonderhoud als zelfvoorzienende boer. "Alle rijkdom van Apurimac gaat voor onze ogen", vertelde Leon aan Reuters bij hem thuis, zo'n 20 kilometer (12 mijl) van MMG's Las Bambas-mijn, die in 2016 met de productie begon en zo'n 2% van 's werelds koper levert.

(Bloomberg) -- Saudi-Arabië zei dat de wereldwijde olieproductie tegen het einde van het decennium met 30% zou kunnen dalen als gevolg van dalende investeringen in fossiele brandstoffen. Meest gelezen van Bloomberg Geen belastingen, golf- en strandhuizen Creëer een crypto-eilandparadijs Kunnen overdekte boerderijen wolkenkrabbers bereiken? China bouwt 's werelds grootste nationale parksysteem De woedende parlementsleden van Boris Johnson maken zich zorgen dat zijn volgende misstap fataal kan zijn "We gaan naar een fase die gevaarlijk kan zijn als er niet genoeg geld wordt uitgegeven aan energie", Oil Mini

(Bloomberg) -- Toyota Motor Corp. wil dat de wereld weet dat het serieus is om te concurreren op de markt voor op batterijen gebaseerde elektrische voertuigen. Meest gelezen van Bloomberg Geen belastingen, golf- en strandhuizen Creëer een crypto-eilandparadijs Kunnen overdekte boerderijen de hoogte van de wolkenkrabber bereiken? China Bouwt 's werelds grootste nationale parksysteem De woedende parlementsleden van Boris Johnson maken zich zorgen dat zijn volgende misstap fataal kan zijn 's werelds grootste autofabrikant is van plan 4 biljoen yen ($ 35,2 miljard) te investeren om zijn EV p

Joe Stefani, president van Amazon e-commerce winkel Desert Cactus, nam deel aan Yahoo Finance Live om de recente uitval van Amazon Web Services te bespreken en hoe dat zijn bedrijf beïnvloedde.

(Bloomberg) -- De minister van Energie van Saoedi-Arabië waarschuwde handelaren voor het kortsluiten van olie en zei dat OPEC+ snel zou kunnen reageren op een eventuele prijsdaling. Meest gelezen van Bloomberg Geen belastingen, golf- en strandhuizen Creëer een paradijs voor crypto-eilanden Kunnen overdekte boerderijen de hoogte van de wolkenkrabber bereiken? China is aan het bouwen 's Werelds grootste nationale parksysteem De woedende parlementsleden van Boris Johnson maken zich zorgen dat zijn volgende misstap fataal kan zijn.OPEC+, een groep van 23 landen onder leiding van Saoedi-Arabië en Rusland, besloot op 2 december om de dagelijkse ruwe productie te verhogen b

(Bloomberg) - De energiechef van president Joe Biden breidde dinsdag een olijftak uit naar de olie-industrie en vertelde de leidinggevenden dat een exportverbod voor ruwe olie niet wordt overwogen, terwijl hij hen verzekerde dat de regering "geen boeman" was. Meest gelezen van Bloomberg Geen belastingen, golf- en strandhuizen Creëer een crypto-eilandparadijs Kunnen overdekte boerderijen de hoogte van de wolkenkrabber bereiken? China bouwt 's werelds grootste nationale parksysteem De woedende parlementsleden van Boris Johnson maken zich zorgen dat zijn volgende misstap fataal kan zijn Energie

De beste 5G-aandelen om in te investeren zullen veranderen naarmate smartphone-apps, bedrijfsservices en de metaverse zich in de loop van de tijd ontwikkelen.

Terwijl de meeste handelaren zich concentreerden op problemen met een lagere vraag, zorgde het IEA voor een kleine verrassing door het toenemende aanbod naar voren te brengen.

Na een trage start gaf de Japanse autofabrikant aan dat het een groter deel van de markt voor elektrische voertuigen nastreeft.

(Bloomberg) -- Een panel van de Wereldhandelsorganisatie oordeelde dat India de internationale handelsregels heeft geschonden toen het buitensporige subsidies aanbood voor de productie en export van suiker en suikerriet. Meest gelezen van Bloomberg Geen belastingen, golf- en strandhuizen Creëer een crypto-eilandparadijsCan Indoor Farms Reach Wolkenkrabberhoogte? China bouwt 's werelds grootste nationale parksysteem De woedende parlementsleden van Boris Johnson maken zich zorgen dat zijn volgende misstap fataal kan zijn Het beleid van India was in strijd met de WTO-regels die

(Bloomberg) -- Olie daalde toen het International Energy Agency zei dat de wereldwijde oliemarkt weer een overschot heeft, terwijl sommige landen de beperkingen verscherpten in een poging de verspreiding van de omicron-variant te temmen. Meest gelezen van Bloomberg Geen belastingen, golf- en strandhuizen Creëer een cryptovaluta EilandparadijsKunnen overdekte boerderijen wolkenkrabbers bereiken? China bouwt 's werelds grootste nationale parksysteem De woedende parlementsleden van Boris Johnson maken zich zorgen dat zijn volgende misstap fataal kan zijn Futures in New York gesloten 0,8%

Exxon Mobil is nauw verbonden met de olieprijzen die sterk zijn gestegen naarmate de markt de impact van ommicron opnieuw evalueert. Is XOM-aandelen een koop?

Zack Guzman van Yahoo Finance bespreekt hoe Time Tesla en SpaceX-CEO Elon Musk als hun 'Persoon van het Jaar' selecteert en hoe Tesla de auto-industrie verandert.

Zeker, de banenmarkt is booming en het nationale werkloosheidscijfer bereikte onlangs het laagste niveau sinds het begin van de crisis. Het bovengenoemde probleem met de congestie van havens aan de westkust is begonnen af ​​te nemen, deels als gevolg van het opvoeren van de activiteiten op belangrijke locaties.