Aino Health AB (publ): Aino Health tekent partnerovereenkomst

2021-12-14 21:43:39 By : Ms. May Xu

06 dec. 2021 02:30 ET | Bron: Aino Health AB (publ) Aino Health AB (publ)

Aino Health kondigt aan dat ze een partnerovereenkomst hebben getekend met Pihlajalinna Plc, een van de drie grote gezondheids- en zorgaanbieders in Finland. Pihlajalinna organiseert meer dan 200 000 werknemers in hun bedrijfsgezondheidszorg.  

Door de samenwerking krijgt Aino de mogelijkheid om het aanbod van Pihlajalinna aan hun klanten in zowel de private als de publieke sector te versterken met de HealthManager SaaS-oplossing.  

Voorafgaand aan de ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst tekende Pihlajalinna in het derde kwartaal 8 000 nieuwe HealthManager-licenties. Aino ziet dit als een indicatie van een vruchtbare toekomstige samenwerking. 

“Door deze samenwerking zijn we in staat onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen te voorzien van krachtige digitale tools. We kijken uit naar een productieve samenwerking met Aino Health, zegt Juha-Pekka Halttunen, Sales Director, Pihlajalinna.

“We zijn erg trots om Pihlajalinna als nieuwe partner te verwelkomen en kijken ernaar uit om hen te ondersteunen om efficiënter te werken met het vroege ondersteuningsproces. Per slot van rekening is Pihlajalinna een van de drie grote aanbieders van bedrijfsgezondheidszorg in Finland”, zegt Jyrki Eklund, CEO van Aino Health.

HealthManager is een SaaS-oplossing die managers ondersteunt om hogere prestaties en welzijn binnen de organisatie mogelijk te maken. Het biedt ook dashboards, rapporten en analytische tools om eenvoudig belangrijke statistieken met betrekking tot de productiviteit van menselijk kapitaal te volgen. Het doel van de oplossing is om het ziekteverzuim te verminderen en het welzijn en de prestaties van medewerkers te verhogen. 

Over Pihlajalinna De 20-jarige Pihlajalinna is een van de grootste particuliere aanbieders van sociale diensten, gezondheidszorg en welzijn in Finland. De Groep levert diensten aan particulieren, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en entiteiten in de publieke sector, zoals gemeenten en gemeenschappelijke gemeentelijke autoriteiten, in heel Finland. De Groep levert onder meer huisartsen- en gespecialiseerde zorg, bedrijfs- en tandheelkundige zorg, woonzorg en welzijnszorg. De Groep biedt, in samenwerking met de publieke sector, modellen voor sociale dienstverlening en gezondheidszorg aan entiteiten in de publieke sector met als doel hoogwaardige diensten te verlenen aan publiek betaalde gezondheidszorgklanten. 

Over Aino Health (publ) Aino Health is de toonaangevende leverancier van Software as a Service-oplossingen in Human Capital Productivity. Het SaaS-platform HealthManager van het bedrijf vermindert ziekteverzuim, verlaagt gerelateerde kosten en verbetert de bedrijfsresultaten door verhoogde productiviteit en medewerkersbetrokkenheid door prestaties, welzijn en veiligheid een geïntegreerd onderdeel van het dagelijkse werk te maken. Ga voor meer informatie naar ainohealth.com. 

Jyrki Eklund, CEO Aino Health Telefoon: +358 40 042 4221 jyrki.eklund@ainohealth.com 

Gecertificeerd adviseur Erik Penser Bank +46 8 463 83 00 certifiedadviser@penser.se