Testometric's X100-serie universele testmachines: offerte, offerteaanvraag, prijs en koop

2021-12-14 21:43:56 By : Ms. Merry Lv

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door verder te bladeren op deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.

Laat ons u helpen met uw vragen, brochures en prijsvereisten

De X100 van Testometric is een kleine, lichtgewicht universele testmachine die wordt geleverd met volledige computerbesturing en een nauwkeurig AC-servo-aandrijfsysteem.

Het systeem is het meest geschikt voor testtoepassingen met een hoog volume en weinig kracht, zoals verpakkingsmaterialen of papier. Het systeem is verkrijgbaar in standaardversies en versies met lange slag, ideaal voor het testen van materialen met een hoge rek.

De X100 is een volledig digitaal testsysteem met hoge precisiecontrole en nauwkeurigheid. Het systeem beschikt over geautomatiseerde computerbesturing van testmethoden, waardoor een eenvoudige bediening mogelijk is:

Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

1. Tegen meerprijs leverbaar. De machine kan ook worden bediend met een standaard pc of laptop (niet meegeleverd).

2. Machine afgebeeld met PG25-papiergrepen (apart verkrijgbaar).

Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

Groot assortiment grepen en klemmen inclusief trek-, afpel-, scheur- en wrijvingscoëfficiënt. Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

Hoge snelheid modulaire elektronica. Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

Uitgebreid scala aan extensometrie. Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

Het X100-systeem is universeel gekalibreerd en presteert beter dan klasse 0,5 EN 7500-1, DIN 51221, ASTM E-4 en AFNOR A03-501. Het heeft een bereik van minimaal 0,4% tot 100%. Het systeem is in staat om de loadcellen automatisch te identificeren en biedt een resolutie van 1 op 50.000. Het biedt ook elektronische loadcelbescherming.

Het X100-systeem levert uitzonderlijke prestaties bij lage snelheden met snelheden tot 0,001 mm/minuut. Het biedt ook temperatuur- en stroombeveiliging van het aandrijfsysteem.

De modulaire elektronica van het systeem maakt een snelle overdracht naar de pc (500 Hz) via een snelle USB-verbinding mogelijk. Gedetailleerde invoeropties vergemakkelijken de aansluiting van een breed scala aan extensometers en accessoires met behulp van eenvoudige plug-in interfacemodules.

Het X100-systeem heeft een volledige framelengte tot een maximale resolutie van 0,0001 mm (selecteerbaar). Het levert ook een precisieprestatie van ± 0,01 mm. Het systeem is beschikbaar in absolute, relatieve en hulpmodi in mm, inch en procent.

Het X100-systeem is gebouwd met een stijf frame, met behulp van een nauwkeurig lineair geleidingssysteem en een stijve geëxtrudeerde steunkolom. Het heeft een framestijfheid van 5 kN/mm naast de ingebouwde K-factorfaciliteit. Het systeem omvat ook kogelomloopspindels met balg, elektronische limietritten, totale reisritten en door de klant programmeerbare veiligheidsstops.

Het systeem heeft uitgebreide veiligheidsaspecten om het maximale niveau van veiligheid voor de machinist te garanderen, inclusief programmeerbare verlengingslimieten, noodstop en overbelasting/impactdetectie. Het voldoet strikt aan de wereldwijde veiligheidsrichtlijnen 2006/42/EU Machinerichtlijn, 2014/35/EU Laagspanningsrichtlijn en 2014/30/EU Elektromagnetische Compatibiliteitsrichtlijn.

In combinatie met de optionele TPC1-tablet-pc met touchscreen-bediening vormt het systeem een ​​robuust op zichzelf staand instrument. Dit kan zelfs worden bereikt zonder dat een externe laptop of pc nodig is.

Het systeem maakt gebruik van de gespecialiseerde versie van de WinTest-software van Testometric die is geoptimaliseerd voor touchscreen-bediening. De machine biedt een volledig uitgeruste testomgeving met de mogelijkheid om onbeperkte technieken en resultaten te creëren en op te slaan.

De geïntegreerde montagearm die aan de machinekolom T-Slots is bevestigd, kan volledig worden uitgelijnd voor bereik, hoogte en kijkhoek. Hierdoor kunnen de gebruikers de meest ergonomische werkhouding instellen.

De machine kan als alternatief worden aangesloten op een conventionele laptop of desktop-pc met behulp van de WinTest EC-software.

Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

Elk Testometric-model is geladen met het WinTest Analysis-softwarepakket van het bedrijf.

De WinTest-analyse heeft vele jaren van ontwikkeling ondergaan, waardoor het een flexibel en intuïtief softwarepakket kan bieden voor het hosten van allerlei soorten materiaaltesten. Het systeem bevat ingebouwde testmethoden waarmee verschillende tests kunnen worden uitgevoerd, waaronder compressie-, trek-, afpel-, buig-, scheur-, afschuif-, kruip-, cyclische en meertrapstests.

Het systeem beschikt over een brede reeks aan industriestandaard testmethoden en de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal andere testmethoden te creëren en op te slaan. Het vergemakkelijkt ook geautomatiseerde opslag van alle testgegevens en eenvoudige procedures om informatie te exporteren naar andere pakketten zoals Excel, Word, SPC-systemen en toegang voor verbeterde rapportgeneratie.

Door de toevoeging van de RCE-optie voor externe verbinding kunnen alle machines rechtstreeks via het web worden gekoppeld aan de Testometric. Dit vergemakkelijkt bewaking, onderzoek en software-upgrades op afstand.

Realtime testscherm. Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

Test analyse scherm. Afbeelding tegoed: Testometric Company Ltd

1kN enkele kolom universele materialen testmachine: x250-1

Dubbele en drievoudige universele testsystemen

Extended Frame AT&CT universele krachttestmachine

Vezeltestmachine: X100-FT

Horizontale modi voor de AT & CT universele krachttestmachines

M250-FT CT&AT precisie computergestuurde testmachine met lage capaciteit

Lentespecifieke universele testmachine

De XFS150 universele testmachine van Testometric

Testometrics X100-COF: wrijvingstestmachine

Het X250-assortiment universele testmachines

De X350-serie universele testmachines

De X500-serie universele testmachines voor materiaalanalyse

De X500-25BC-600 Benchtop Box-compressietestmachine

De XBC1000-25: een vloerstaande box-compressiemachine

De XFS100 universele testmachine

De XFS1000: een universele testmachine die geschikt is voor 1000 kN

De XFS300 universele testmachine van Testometric

De XFS500 universele testmachine voor materiaalanalyse

Universele testmachines: de XFS600

Wide Frame AT en CT universele krachttestmachine

Breedframemachine voor het testen van schuim en zitplaatsen

X100-TT: Weefseltestmachine

X100-ZDT: speciale Z-richtingstester

X500 MS-serie universele testmachines

AZoM.com - Een AZoNetwork-site

Eigendom van en beheerd door AZoNetwork, © 2000-2021