In-dash navigatiesysteemmarkt groeit met een CAGR van 4,56% | alpen alpine co. Ltd.- Een van de toonaangevende bedrijven introduceerde zijn nieuwste aanbod ILX F411 | Technavio

2021-12-05 13:04:25 By : Mr. Gary Chen

888-776-0942 van 08.00 uur - 22.00 uur ET

NEW YORK, 24 november 2021 /PRNewswire/ -- Alps Alpine Co. Ltd., Aptiv Plc, Continental AG, DENSO Corp., DXC Technology Co., Mitsubishi Electric Corp., Pioneer Corp., Robert Bosch GmbH, Samsung Electronics Co. Ltd. en TomTom International BV zijn enkele van de belangrijkste marktdeelnemers in het dashboard voor navigatiesystemen.

Het rapport analyseert het concurrentielandschap van de markt en biedt informatie over verschillende marktverkopers- Vraag een gratis voorbeeldrapport aan

De markt voor in-dash-navigatiesystemen is bedoeld om tussen 2020 en 2025 met 12,04 miljoen eenheden te groeien, met een CAGR van 4,56% tijdens de prognoseperiode, aldus Technavio. De markt is gefragmenteerd en de mate van fragmentatie zal tijdens de prognoseperiode toenemen.

De toenemende voorkeur van de klant voor een in-dash-navigatiesysteem zal enorme groeimogelijkheden bieden. Om de kansen optimaal te benutten, moeten marktverkopers zich meer richten op de groeivooruitzichten in de snelgroeiende segmenten, terwijl ze hun posities in de langzaam groeiende segmenten behouden.

In-dash navigatiesysteem Markt 2021-2025: leveranciersanalyse

In-dash navigatiesysteem Markt 2021-2025: segmentatie

Lees meer over de aanvullende trends die van invloed zijn op de toekomst van de markt en de positieve en negatieve gevolgen voor de bedrijven. Download een gratis voorbeeld: https://www.technavio.com/talk-to-us?report=IRTNTR71232

Markt voor in-dashnavigatiesystemen 2021-2025: reikwijdte

Technavio geeft een gedetailleerd beeld van de markt door middel van studie, synthese en sommatie van gegevens uit meerdere bronnen. Ons marktrapport voor in-dash-navigatiesystemen omvat de volgende gebieden:

Deze studie identificeert overheidsvoorschriften met betrekking tot navigatiesystemen in voertuigen als een van de belangrijkste trends van de markt.

In-dash navigatiesysteem Markt 2021-2025: leveranciersanalyse

Het leverancierslandschap van de in-dash-navigatiesysteem-markt beschrijft succesvolle bedrijfsstrategieën die door de leveranciers zijn ingezet. Bedrijven passen verschillende organische en anorganische groeistrategieën toe om op de markt te concurreren. Het marktrapport van In-dash navigatiesysteem bevat informatie over de productie, duurzaamheid en vooruitzichten van de toonaangevende bedrijven. 

Abonneer u op ons "Lite Plan", dat jaarlijks wordt gefactureerd voor USD 3000, waarmee u 3 rapporten per jaar kunt downloaden en 3 rapporten per maand kunt bekijken.

Markt voor in-dash-navigatiesystemen 2021-2025: belangrijkste hoogtepunten

Automotive navigatiesystemen Markt per product, type en geografie - voorspelling en analyse 2021-2025

Automotive Antenne Module Markt per voertuigtype, frequentiebereik en geografie - voorspelling en analyse 2021-2025

Marktomvang van het in-dash-navigatiesysteem

Versnellen met een CAGR van 4,56%

APAC, Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika en MEA

China, de VS, Duitsland, Japan en Frankrijk

Toonaangevende bedrijven, concurrentiestrategieën, bereik van consumentenbetrokkenheid

alpen alpine co. Ltd., Aptiv Plc, Continental AG, DENSO Corp., DXC Technology Co., Mitsubishi Electric Corp., Pioneer Corp., Robert Bosch GmbH, Samsung Electronics Co. Ltd. en TomTom International BV

Moedermarktanalyse, Inductoren en obstakels voor marktgroei, Snelgroeiende en langzaam groeiende segmentanalyse, COVID 19-impact en toekomstige consumentendynamiek, analyse van marktomstandigheden voor de prognoseperiode,

Als ons rapport niet de gegevens bevat waarnaar u op zoek bent, kunt u contact opnemen met onze analisten en segmenten op maat laten maken.

Marktsegmentatie per voertuigtype

Technavio is een toonaangevend wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbedrijf. Hun onderzoek en analyse zijn gericht op opkomende markttrends en bieden bruikbare inzichten om bedrijven te helpen marktkansen te identificeren en effectieve strategieën te ontwikkelen om hun marktposities te optimaliseren. Met meer dan 500 gespecialiseerde analisten, bestaat Technavio's rapportbibliotheek uit meer dan 17.000 rapporten en telt 800 technologieën, verspreid over 50 landen. Hun klantenbestand bestaat uit ondernemingen van elke omvang, waaronder meer dan 100 Fortune 500-bedrijven. Dit groeiende klantenbestand vertrouwt op Technavio's uitgebreide dekking, uitgebreid onderzoek en bruikbare marktinzichten om kansen in bestaande en potentiële markten te identificeren en hun concurrentiepositie te beoordelen binnen veranderende marktscenario's.

Technavio Research Jesse Maida Media & Marketing Executive VS: +1 844 364 1100 VK: +44 203 893 3200 E-mail: [email protected] Website: www.technavio.com/

Meer nieuwsberichten in vergelijkbare onderwerpen

Cision Distribution 888-776-0942 van 08.00 uur - 21.00 uur ET