Wereldwijde markt voor gedistribueerde energieopwekking wordt verwacht

2021-12-05 13:10:08 By : Ms. ANN PAN

30 november 2021 11:00 ET | Bron: OnderzoekCMFE OnderzoekCMFE

Pleasanton, CA, 30 november 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- De omvang van de markt voor gedistribueerde energieopwekking werd geschat op 263,5 miljard dollar in 2020 en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,6% voor de prognoseperiode eindigend in 2027 met een marktwaarde of 532,3 miljard dollar.”

Wereldwijd "Distributed Energy Generation Market Forecast to 2027" Bijgewerkt rapport toegevoegd door ResearchCMFE biedt uitgebreide dekking van belangrijke industriële drijfveren, beperkingen en hun impact op de marktgroei tijdens de prognoseperiode 2021-2027. Overheidsinitiatieven voor de adoptie van hernieuwbare energie zullen naar verwachting de groei van de markt voor gedistribueerde energieopwekking stimuleren. Dit rapport heeft de wereldwijde Distributed Energy Generation-markt gesegmenteerd op basis van eindgebruikers, technologie en regio. Het onderzoeksrapport bestudeert het verleden, het heden en de toekomstige prestaties van de wereldmarkt. Het rapport analyseert verder het huidige concurrentiescenario, de gangbare bedrijfsmodellen en de waarschijnlijke verbeteringen in het aanbod door belangrijke spelers zoals Ballard Power Systems, Inc., Doosan Heavy Industries &, Construction., Rolls-Royce plc, Sharp Corp., Vestas Wind Systems A/S, Capstone Turbine Corp., Caterpillar, Suzlon Energy Ltd., General Electric, Siemens, Schneider Electric, ENERCON GmbH, First Solar Mitsubishi Electric Corp., Toyota Turbine Systems Inc., Ansaldo Energia, Cummins, Fuelcell Energy, Bloom Energy , Flexenergy, Bergey, Blattner, Mortenson, Black & Veatch, Swinerton Renewable Energy, Synergy Solar etc. in de komende jaren.

Vraag een voorbeeldexemplaar van het rapport aan om uitgebreide inzichten te krijgen in de markt voor gedistribueerde energieopwekking op https://www.researchcmfe.com/sample-request/115 

De markt voor gedistribueerde energieopwekking groeit enorm door de toenemende verstedelijking in ontwikkelingslanden en de toenemende vraag naar energie. Landen als India, China, Argentinië, Brazilië staan ​​aan de vooravond van een snelle verstedelijking. Zo kunnen de overheid en nutsbedrijven vitale goederen en diensten gemakkelijker en tegen lagere kosten aanbieden door de dichtheid van grootstedelijke inwoners. De investeringen van Brazilië in capaciteit voor hernieuwbare energie stegen met 23%, wat het zevende opeenvolgende jaar van groei markeert. Brazilië was verantwoordelijk voor 2,9% van de wereldwijde investeringen in capaciteit voor hernieuwbare energie. Brazilië is 's werelds tweede grootste producent van biobrandstoffen, na de Verenigde Staten, met een aandeel van 26% in de wereldwijde productie. Het ligt voor op Indonesië (7%), Duitsland (3%) en China (2%). (3%). Om aan de stijgende lokale vraag te voldoen, steeg de Braziliaanse productie van biodiesel met 9% tot een record van 6,4 miljard liter in 2020.

Vragen/vragen of hulp nodig? Praat met onze analist https://www.researchcmfe.com/speak-to-analyst/115 

De belangrijkste bedrijfsprofielen die in dit rapport worden behandeld, zijn:

Gedistribueerde energieopwekking Marktsegmentatie:

Aanpassing van het marktrapport voor gedistribueerde energieopwekking:

Profiteer tot 30% korting, neem contact met ons op via https://www.researchcmfe.com/customization/115 

Geografisch is dit rapport gesegmenteerd in verschillende belangrijke regio’s, met omzet, omzet, marktaandeel en groeipercentage van Distributed Energy Generation in deze regio’s, van 2021 tot 2027, voor

In termen van geografie domineerde Azië-Pacific de regionale marktomvang van gedistribueerde energieopwekking. De toegenomen vraag naar energie in landen als India, China, Indonesië en Maleisië als gevolg van de stijgende bevolking en snelle verstedelijking zal waarschijnlijk een belangrijke motor zijn van de industrie voor gedistribueerde energieopwekking. Het ministerie van Energie, Wetenschap, Technologie, Milieu en Klimaatverandering heeft 500 MW gereserveerd voor het NEM-quotum van 2019, waarvan 450 MW voor commerciële en industriële gebouwen en 50 MW voor woningbouw. In vergelijking met het toegestane vermogen van 18,24 MW in 2018, is per mei 2019 in totaal 16,6 MW aan NEM goedgekeurd. Op het schiereiland staan ​​ongeveer 4,12 miljoen gebouwen met potentieel voor zonnedaken. Als gevolg hiervan richt de overheid zich op commerciële en industriële gebouwen en moedigt ze aan om op zonne-energie te gaan.

Lees het volledige rapport op https://www.researchcmfe.com/report/115/distributed-energy-generation-market 

Het rapport biedt ook een diepgaande analyse van de belangrijkste trends in de marktprognose voor gedistribueerde energieopwekking:

Koop het volledige rapport op https://www.researchcmfe.com/buy-now/115 

Voordelen van het kopen van marktrapporten voor gedistribueerde energieopwekking:

Bekijk ons ​​gepubliceerde persbericht over de markt voor gedistribueerde energieopwekking op https://www.researchcmfe.com/press-release/global-distributed-energy-generation-market-is-expected-to-reach-worth-usd-532- 3 miljard tegen het einde van de prognoseperiode 2021-2027 

Groene waterstof Marktrapport: wereldwijde voorspelling 2021-2027

Brandstofcelmarktrapport: wereldwijde voorspelling 2021-2027

Marktrapport voor geothermische energie: wereldwijde voorspelling 2017-2027